Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Dé software voor consultants

Versnellen, verdiepen, verbreden? Op zoek naar nieuwe verdienmodellen? Wetenschappelijk bewezen meerwaarde voor consultants.
Complexe situaties, grote groepen deelnemers met verschillende inbreng en op effectieve wijze inzicht in de verschillen krijgen? Met de Spilter GDSS-software leidt u uw proces in goede banen. Spilter ondersteunt verschillende fasen van processen en projecten. Faciliteert een zeer breed scala aan interventie methodieken. Spilter is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk: deelnemers kunnen zonder enige instructie aan de slag en voorzitters kunnen met behulp van een korte handleiding eenvoudig sessies invoeren.
Inzet van een Group Decision Support System, ook wel Versnellingskamer genoemd, levert wetenschappelijk bewezen meerwaarde op. De Versnellingskamer werkt geweldig als leadgenerator voor opdrachten en implementatieprojecten. Spilter ontwikkelt de software in eigen beheer. Voor de doorontwikkeling werken we samen met de adviesbureaus die Spilter gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om white label templates te ontwikkelen voor uw opdrachtgevers.

Voordelen GDSS voor consultants

  • Met Spilter kunt u versnellen, verdiepen en verbreden waardoor de kwaliteit voor uw opdrachtgevers omhoog gaat
  • Wetenschappelijk bewezen meerwaarde
  • Nieuw verdienmodel en werkt als leadgenerator
  • Ondersteunt vrijwel alle interventie methodieken
  • Met één druk op de knop heeft u direct na afloop een automatisch gegenereerde rapportage

Wat is een Group Decision Support System

Een Group Decision Support System of Versnellingskamer is een softwaretool die (online) bijeenkomsten ondersteunt. Het creëert een omgeving waarin in korte tijd van verschillende partijen een maximale hoeveelheid ideeën en meningen wordt verzameld. Het zorgt dat je snel en doeltreffend een besluitvormingsproces doorloopt met een breed gedragen uitkomst.
Spilter GDSS software zorgt voor structuur en doelgerichte input van deelnemers in bijeenkomsten en sessies. Kennis en meningen worden in korte tijd verzameld, zonder dat hiërarchie en dominantie het proces blokkeren.
Door de doeltreffende structuur en de betrokkenheid van alle deelnemers wordt discussie op échte inhoud gevoerd. Na afloop van een bijeenkomst is direct rapportage beschikbaar.

Wat doet Spilter

Wij bieden verschillende licentievormen, technische ondersteuning en verhuren hardware. Onze dienstverlening is er op gericht om zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij uw werkwijze en wensen, én u waar gewenst te ontlasten zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw opdrachtgever.


Voor adviesbureaus hebben wij speciaal verschillende licenties ontwikkeld. De licenties die wij u bieden geven u de keus om Spilter eenmalig, onbeperkt of op projectbasis in te zetten. Doordat wij verschillende licentievormen bieden is er altijd een vorm te vinden die aansluit bij uw behoeften.


Wilt u geen tijd kwijt zijn aan de techniek, omdat u zich volledig wilt richten op uw opdrachtgever? Dat kan, wij ondersteunen u graag tijdens de voorbereidingen!
Wanneer u ons de vragen voor de sessie aanlevert zorgen wij ervoor dat deze in het systeem komen te staan. wij ontlasten u ook door de sessie in te richten: wij zorgen ervoor dat alle apparatuur is aangesloten en de sessie klaar staat op de devices. U kunt dus direct van start! Indien gewenst kan één van onze eigen medewerkers bij uw sessie aanwezig zijn om het technische gedeelte van de sessie (het “drukken van de knoppen”) op zich te nemen. Zo kunt u zich volledig op het verloop en de inhoud van de bijeenkomst concentreren. Dat is pas efficiëntie!


Welke ruimte u ook in wilt richten voor uw bijeenkomst, met Spilter heeft u alleen een stopcontact nodig! Laptops, iPads of een lokale server nodig? Wij beschikken over een ruim aantal laptops en iPads die u kunt inzetten voor uw bijeenkomst; zelfs congressen tot 400 personen zijn geen enkel probleem.
Vraagt u zich af of de locatie beschikt over een stabiele WiFi-verbinding? Geen probleem, wij hebben altijd een eigen lokale server beschikbaar waar alle laptops mee verbonden kunnen worden. Wij hebben alle apparatuur in huis!Tevens kunt u er voor kiezen ons de ruimte in te laten richten; onze medewerkers zorgen er voor dat alle apparatuur aangesloten is, de sessie klaar staat en na afloop alle apparatuur weer opgeruimd wordt.


Spilter is zeer gebruiksvriendelijk: deelnemers kunnen zonder enige instructie aan de slag en voorzitters kunnen met behulp van een korte handleiding eenvoudig sessies invoeren.
Wilt u alles uit de software halen dan adviseren wij een van onze trainingen te volgen. Na afloop weet u precies welke dwarsverbanden allemaal mogelijk zijn. Dit inzicht geeft u direct een voorsprong in het vervolg van de opdracht.


Op zoek naar nieuwe (groei)mogelijkheden? Het dealership maakt het mogelijk dat u als wederverkoper Spilter aanbiedt en implementeert in de organisatie van uw opdrachtgevers. Het dealership is zo samengesteld dat u eenvoudig meer omzet genereert door de aantrekkelijke marges.


U heeft zelf ideeën over het juiste format bij een bepaald proces, u gebruikt verschillende methodieken om processen mee te ondersteunen en bent op zoek naar een manier om dit eenvoudig bij uw opdrachtgevers te kunnen implementeren. Met Spilter is dit mogelijk!
Spilter ondersteunt vrijwel alle methodieken en fasen van besluitvormingsprocessen. Samen bundelen we kennis en ideeën om nieuwe templates te ontwikkelen. Deze kunt u vervolgens implementeren of verkopen aan uw opdrachtgevers.

Een aantal van onze opdrachtgevers

     KPMG     PWC logo_TG MSLGroup   Schuberg Philis   NAR
   Oberon Sardes   The Bridge    experience economy      focusOrangeLogo    Future Communication

Spilter… essentieel gereedschap dat in de toolbox van geen enkele organisatie-adviseur kan ontbreken
Anton van Rosmalen, Consultant Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement
Versnellen, verdiepen en verbreden waardoor de kwaliteit nog verder omhoog gaat!
ir. Radboud de Groot, Business Consultant/Manager FacilitationProfs
Verkennen, Versnellen, Beslissen: dat is waar zo’n sessie om draait. En de klant? Die is blij met tijds- en kwaliteitswinst!
dr. Olaf McDaniel, Managing partner/Consultant
Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op
Back to Top