Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Beter resultaat bij bijeenkomsten met experts, stakeholders, burgers en collega’s

Efficiënt overleg voeren met belangrijke partijen? Meningen bij inwoners, stakeholders of collega’s peilen?
Spilter is één oplossing voor al uw interne en externe beleidsvraagstukken. Het is interactief, constructief, doelgericht en bespaart u zeer veel tijd. U kunt Spilter bijvoorbeeld inzetten voor uw burgerparticipatietrajecten, stakeholdersbijeenkomsten, werkconferenties of risicosessies.
Spilter heeft als organisatie jarenlange ervaring met beleidsvraagstukken, besluitvormingsprocessen en burgerparticipatietrajecten. Of u nu zelf uw bijeenkomst faciliteert of ons de zorg voor uw gehele traject uit handen laat nemen, u kunt rekenen op een gegarandeerd kwalitatief hoogstaand resultaat.

Voordelen

  • U verzamelt snel en eenvoudig kennis en meningen van diverse partijen
  • Discussies verlopen inhoudelijker
  • Gevoelige onderwerpen worden makkelijker bespreekbaar
  • Het maakt te maken keuzes zichtbaar
  • Het legitimeert het nemen van besluiten
  • Het te nemen besluit kan rekenen op een breder draagvlak
  • Directe rapportage inclusief analyses na afloop van de sessie
Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Waarvoor inzetten

Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, of belangrijke of minder belangrijke onderwerpen: toepassen van Spilter zorgt ervoor dat u eenvoudig kennis en meningen van anderen kunt gebruiken om uw vraagstuk op te lossen. Het gehele proces van inventarisatie tot aan besluitvorming wordt voor u gefaciliteerd; Een Spilter Versnellingskamer is uitermate geschikt om in te zetten voor:

Claimscan

Claimscans resulteren in betere beheersmaatregelen en goed afgestemde contracten, zorgen voor minder claims en minder wijzigingen. Met Spilter tilt u infrastructurele projecten naar een hoger niveau!
Lees verder >

Value management

Value Management is een methodiek die wereldwijd wordt toegepast met als doel “maximum value for money”; het ontwikkelen van oplossingen voor een project, proces of systeem die de benodigde prestatie leveren met zo weinig mogelijk middelen.
Lees verder >

PPC

De PPC (Public Private Comparator) is een afwegingskader voor een weloverwogen inkoopbeslissing met als doel: inschatten of een DBFM-contract haalbaar is door de meerwaarde (in financieel opzicht) van een DBFM contract ten opzichte van een Design & Build-contract te berekenen.
Lees verder >

Marktscan

Kansen later niet hoeven te betitelen als gemist en gevolgen niet hoeven aan te merken als “hadden we het maar geweten”. Dit aan de start van een project ondervangen? Dat is mogelijk met een marktscan.
Lees verder >

Risicoanalyse

Welke risico’s komt u tegen, en hoe brengt u ze in kaart? Hoe dekt u ze af? En voor welke partij is het risico een probleem? Spilter zet het tijdens uw risicoanalyse eenvoudig op een rij.
Lees verder >

Stakeholdersoverleg

Alle belangen van alle betrokken partijen snel inzichtelijk tijdens een stakeholdersoverleg? Discussies voeren op inhoud, met als resultaat een breed gedragen besluit? Grote, diverse groepen met uiteenlopende belangen? Geen probleem!
Lees verder >

Brainstormsessie

Een brainstormsessie met Spilter biedt vele mogelijkheden. Alle deelnemers kunnen gelijktijdig hun eigen ideeën inbrengen, met één druk op de knop bewaart u alle ideeën in een overzichtelijke rapportage.
Lees verder >

Uw vraagstuk

Heeft u een vraagstuk wat u op een andere manier vorm wilt geven dan de mogelijkheden die wij tot nu toe beschreven hebben? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!
Lees verder >

Burgerparticipatie

Met Spilter tilt u burgerparticipatie op een hoger niveau. Spilter biedt talloze mogelijkheden om uw inwoners op een doeltreffende en effectieve manier te bereiken en in te zetten bij beleidsvorming.
Lees verder >

Werkconferentie

Een inhoudelijke werkconferentie waarbij u de kennis van alle deelnemers benut, dat is waar Spilter voor zorgt!
Lees verder >

Transitie

Hoe organiseert u als gemeente een transitie op effectieve en slimme wijze? En hoe zorgt u voor samenwerking en kennisoverdracht tussen de betrokken organisaties? Spilter kan hierin veel voor u betekenen!
Lees verder >

Uw project

Of het nu gaat om een project van twee weken, drie maanden of een jaar, Spilter ondersteunt uw gehele project.
Lees verder >

Een aantal van onze opdrachtgevers

VN     Rijkswaterstaat     Ministerie Binnenlandse Zaken           Belastingdienst     Provincie Overijssel     Provincie Flevoland     Provincie Noord-Brabant

Gemeente Almere     Gemeente Amsterdam     Gemeente Den Haag     Gemeente Noordwijk     Gemeente Leeuwarden     Gemeente Capelle     Gemeente Maastricht     Gemeente Zoetermeer

Je moet het zelf ervaren om te zien hoe effectief het is.
Johan Mulder, Gemeente Veenendaal
Verfrissend en nieuw: door de werkwijze en aanpak heb je het gevoel dat er ook echt iets met je inbreng wordt gedaan.
Provincie Flevoland, Spiltersessie Elburgerbrug
Opdrachtgevers waarderen onze sessies met Spilter met een gemiddelde van 8,4.
We geloven echt dat Spilter van toegevoegde waarde is voor de discussie en opbrengsten ervan.
IJsbrand Jepma, Senior Adviseur, Sardes
Back to Top