Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Dealers

Spilter werkt wereldwijd samen met diverse dealers. Onze dealers kunnen u alles over de software vertellen, de software implementeren, opleidingen verzorgen en ondersteunen bij sessies.

NEDERLAND:
Spilter is dé specialist op het gebied van het ontwikkelen van group intelligence software. Met ruim 9 jaar ervaring in het begeleiden en faciliteren van meer dan 150 sessies per jaar in verschillende sectoren zijn onze medewerkers dé specialisten voor ondersteuning van uw processen.
 
 
 

Website

BELGIË:
Intensio helpt organisaties om economische én maatschappelijke waarde (#Shared Value) te creëren. Met hun interventies dragen zij bij aan een goede balans tussen duurzaam werken en duurzaam leven op individueel, team- en organisatieniveau.
 
 
 
 

Website

NEDERLAND:
FacilitationProfs is specialist op het realiseren van doorbraken met interventies bij: het collectief formuleren van visie en strategie, het creëren van breed draagvlak en momentum voor verandering en het in lijn brengen van aansturing en leiderschap op de gekozen strategie.
 
 

Website

Onze klanten vragen wereldwijd met regelmaat om inhoudelijke begeleiding tijdens hun bijeenkomsten. Het dealership maakt het mogelijk dat u als wederverkoper Spilter aanbiedt en implementeert in de organisatie van uw opdrachtgevers. Heeft u ook interesse om dealer van Spilter te worden? Kijk dan nu snel verder voor meer informatie!
 

Meer informatie

Back to Top