Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Wie zijn wij

Spilter is dé specialist op het gebied van software voor sessies en bijeenkomsten.
Sinds onze oprichting in 2005 zijn wij gestaag gegroeid; inmiddels mogen wij ons wereldwijd productleider en marktleider in Nederland noemen op het gebied van GDSS-software (Group Decision Support System). Van alle sessies, in Nederland, waarbij digitale ondersteuning wordt ingezet wordt 80% met onze software en in samenwerking met onze klanten begeleid.
Zelf hebben wij ruim 9 jaar ervaring met het begeleiden en faciliteren van sessies in verschillende sectoren. Met deze ruime ervaring zijn onze medewerkers dé specialisten voor digitale ondersteuning van uw bijeenkomsten. Of u nu inhoudelijke, procesmatige of technische ondersteuning wenst: samen met u zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Wat wij willen

Wij zijn al marktleider in Nederland en willen dit ook wereldwijd worden. Om deze missie te verwezenlijken willen we in Nederland zelf totaalaanbieder blijven; in het buitenland willen wij dealers de software laten aanbieden en partners de ondersteuning laten verzorgen.
Zo kunnen we een gecontroleerde groei bewerkstelligen om onze doelstellingen te behalen en toch feeling houden met de praktijk. Onze pijlers zijn:
  • Innovatie: Onze software is het meest innovatieve, is constant in ontwikkeling en sluit daarom naadloos aan op de wensen van onze klanten
  • Klantgerichtheid: Wij staan bekend om klantgerichtheid, bedieningsvriendelijke software en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijke ontwikkeling: Wij stimuleren onze medewerkers kennis te delen en eigen talenten te ontwikkelen door middel van een hoge mate van zelfstandigheid

Hoe wij werken

Wij geloven in langetermijnoplossingen: nieuwe stappen kunnen pas genomen worden indien eerdere stappen goed verankerd zijn. Onze opdrachtgevers en gebruikers zijn daarin onze meest waardevolle informatiebronnen.

Samen met u
Innovatie, kwaliteit en samenwerking zijn de basispijlers van het succes van Spilter en daar willen we op verder bouwen. Wij willen onze software constant blijven ontwikkelen en verbeteren; dit willen we doen in samenwerking met u. Onze klanten zijn namelijk onze ambassadeurs! Alle wensen en suggesties worden door ons eigen team van ontwikkelaars omgezet in Spilter, wat resulteert in zeer unieke en gebruiksvriendelijke software.

Eigen ontwikkeling
Onze gedreven medewerkers besteden minimaal 20% van hun tijd aan onderzoeken, toetsen en bekijken van nieuwe ontwikkelingen. Interessante innovaties onderzoeken wij altijd serieus en integreren ze in onze software. Deze innovaties kunnen leiden tot technische verbeteringen van de bestaande producten, nieuwe toepassingen of zelfs een geheel nieuw product.
Back to Top