Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Versnellingskamer of Werkconferentie

Versnellingskamer

De ideale overlegomgeving met de meest complete complete versnellingskamer

Werkconferentie

Resultaat en structuur in bijeenkomsten met grote groepen
 

Of u nu een grote of een kleine groep heeft. Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, of belangrijke of minder belangrijke onderwerpen: toepassen van Spilter versnellingskamer zorgt ervoor dat u eenvoudig kennis en meningen van anderen kunt gebruiken om uw vraagstuk op te lossen. Het gehele proces van inventarisatie tot aan besluitvorming wordt voor u gefaciliteerd. Een Spilter versnellingskamer is uitermate geschikt om in te zetten voor kleinere groepen van 5 tot 30 personen. De werkconferentie voor grote groepen tot meer dan 600.

Een versnellingskamer of werkconferentie met Spilter wordt gekenmerkt door onze ultieme combinatie van software, hardware en ondersteuning; groepsprocessen worden hiermee versneld en zijn direct goed te documenteren

Afhankelijk van het vraagstuk, het aantal deelnemers en het gewenste einddoel bepalen we of de versnellingskamer of de werkconferentie het meest geschikt is. Bij beide zijn de resultaten realtime zichtbaar en dat maakt plenair discussiëren over de resultaten eenvoudiger. De versnellingskamer en de werkconferentie stimuleren deelnemers het beste uit zichzelf te halen en zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Gezamenlijk wordt een gedragen eindresultaat bereikt.

Alle input uit de versnellingskamer en werkconferentie is met 1 druk op de knop uit te draaien in een overzichtelijke rapportage.

Zelf de meerwaarde van een versnellingskamer of een werkconferentie ervaren? Neem dan nu contact met ons op.

Back to Top