Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Gegarandeerd succesvolle werkconferentie

Resultaat behalen met groepen? Structuur in je conferentie? Alle deelnemers laten meedenken?
Met een Spilter werkconferentie kom je in korte tijd met alle deelnemers tot effectieve gegevensuitwisseling. Spilter transformeert een congres of conferentie in een inhoudelijke en gestructureerde werksessie waarmee gedragen eindresultaten worden behaald. Deelnemers denken actief mee over (deel)thema’s, kennis en ideeën worden snel verzameld en gebundeld en de motivatie achter de stem wordt zichtbaar.
Spilter creëert een omgeving waarin alle deelnemers actief meedenken en echt gehoord worden. Resultaten zijn realtime zichtbaar en dat maakt plenair discussiëren over de resultaten eenvoudiger. Spilter stimuleert deelnemers het beste uit zichzelf te halen en zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Gezamenlijk wordt een gedragen eindresultaat bereikt, dat op dezelfde dag in een compact rapport is samengevat.

Voordelen van de Spilter werkconferentie

  • Met grote groepen gestructureerd en snel tot beslissingen komen
  • In korte tijd kennis en ideeën verzamelen en bundelen
  • Iedere mening telt; hiërarchie en dominantie spelen geen rol
  • Breed gedragen eindresultaat omdat iedereen meedenkt
  • Verzamelde meningen en resultaten zijn direct uit te draaien in een rapport
  • In te zetten op zowel laptops, iPads of smartphones

Wat is een Spilter werkconferentie

Een werkconferentie met Spilter wordt gekenmerkt door onze ultieme combinatie van software, hardware en ondersteuning; groepsprocessen worden hiermee versneld en zijn direct goed te documenteren. Spilter ondersteunt uw volledige traject: van het verzamelen van kennis en meningen tot aan het nemen van besluiten.
Spilter gaat verder dan alleen reageren op vragen of stellingen door de mogelijkheid om dieper in te gaan op de gegenereerde input.

Afhankelijk van het vraagstuk, het aantal deelnemers en het gewenste einddoel wordt de juiste methodiek bepaald. Door de verschillende vraagmogelijkheden haalt u de kennis van alle deelnemers eenvoudig naar boven.

Door de analysemogelijkheden die onze software heeft kunt u dwarsdoorsneden maken, inzichtelijk maken waar wel of geen consensus over is bereikt en daardoor direct inhoudelijker op de materie in gaan. Zo kunt u tijdens de werkconferentie dus direct zien waar nog meningsverschillen zitten en hoe de onderlinge verhoudingen zijn.

Wat doet Spilter

Spilter ontzorgt u volledig. Onze consultants en facilitators ondersteunen bij het vormgeven van uw werkconferentie. Samen met u helpen zij uw vraagstukken te vertalen in werkbare aanpakken en zorgen zij dat met Spilter de gewenste output boven tafel komt. Maar daar blijft het niet bij: zij kunnen u ook volledig ontzorgen door bijvoorbeeld de deelnemersregistratie, catering of aankleding van de locatie te regelen.
Of u uw bijeenkomst op eigen locatie houdt of op een locatie elders: om Spilter te gebruiken heeft u alleen een stopcontact nodig! Doordat Spilter webbased is werkt het op alle devices met een internetverbinding, waardoor deelnemers aan de werkconferentie ook op hun eigen device kunnen werken. Tevens kunnen wij voor uw werkconferentie de benodigde devices regelen: wij beschikken over een ruim aantal laptops en iPads die u kunt inzetten voor uw bijeenkomst.
  • Spilter ontzorgt u volledig

  • Complete inrichting: voorbereiding, software, hardware en overlegomgeving

  • Ondersteuning op inhoud, techniek en begeleiding van het hele proces

  • Samenwerkingen met dagvoorzitters, locaties en entertainment
Bij groepen van 75 man komt normaal gesproken zo’n 20 man aan het woord. Deze techniek biedt de mogelijkheid dat iedereen in de zaal zijn zegje kan doen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Bert Gijsberts, Gedeputeerde Provincie Flevoland
Zo’n 70 partners uit de gemeente hebben met het systeem en de begeleiding van Spilter ongeveer 500 ideeën verzameld. Prettige bijeenkomsten met een mooie opbrengst.
Saskia de Smet, Gemeente Etten-Leur
Ik heb nog nooit gezien dat er na een halve dag overleggen nog zó actief gewerkt werd; ik weet zeker dat er vandaag verbindingen met elkaars werk zijn gemaakt.
Theo de Groen, Penitentiare Inrichting Almere
Heerlijk dat je als facilitator met deze geavanceerde software mag werken.
Addy de Zeeuw – Facilitator, LEF Future Center
Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.
Back to Top