Branches

Consultants

Versnellen, verdiepen, verbreden? Op zoek naar nieuwe verdienmodellen? Wetenschappelijk bewezen meerwaarde voor consultants. Complexe situaties, grote groepen deelnemers met verschillende inbreng en op effectieve wijze inzicht in de verschillen krijgen? Met de Spilter GDSS-software leidt u uw proces in goede banen. Spilter ondersteunt verschillende fasen van processen en projecten. Daarnaast faciliteert Spilter meetingsoftware een zeer breed scala aan interventie methodieken.

Overheid

Efficiënt overleg voeren met belangrijke partijen? Meningen bij inwoners, stakeholders of collega’s peilen? Met Spilter zorgt u voor beter resultaat bij bijeenkomsten met experts, stakeholders, burgers en collega’s. Daarnaast bespaart u veel tijd met de inzet van online wijkonderzoek, de digitale marktscan en een brainstormsessie met Spilter. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bedrijven

Snel beslissingen nemen. In korte tijd en op efficiënte wijze kennis en meningen van grote groepen mensen verzamelen. Besluiten nemen met een groot draagvlak. Of het nu gaat om management en organisatie, marketing, innovatiestrategieën, risicomanagement, de relatie met uw klanten of met uw medewerkers, Spilter versnelt en vereenvoudigt uw besluitprocessen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze software?

Neem contact met ons op.