Comakership Contentstrategie

Vacature Comakership Contentstrategie

Willen jullie tijdens jullie comakership op een leerzame wijze een contentstrategie ontwikkelen? Zijn jullie op zoek naar een plek binnen een moderne, innovatieve en informele organisatie? En zijn jullie zelfstandig, onderzoekend en creatief? Dan zijn jullie de enthousiaste studenten die wij zoeken!

Spilter
Spilter is meetingsoftware specialist. Met meetingsoftware worden uiteenlopende type workshops ondersteunt. De software is volledig in te richten naar een eigen methodiek, maar wij bieden ook bestaande producten aan zoals de digitale stakeholdersanalyse. Bij Spilter ontwikkelen we deze meetingsoftware.

Wij zijn meetingsoftware specialisten omdat wij ook als geen ander de software weten in te zetten voor uiteenlopende vraagstukken. Wij mogen gerenommeerde namen als T-Mobile, Belastingdienst, Twynstra Gudde, Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam en Rabobank tot onze klantenkring rekenen.

Jullie
Van onze stagiaires verwachten wij een leergierige, proactieve en onderzoekende houding. Jullie zijn zelfstandig, creatief en echte doorzetters. Jullie willen je graag in de meetingsoftware branche verdiepen en kunnen gezamenlijk benodigde analyses uitvoeren. Jullie werken samen met de managing partner verantwoordelijk voor de sales en marketing en de marketingmedewerker van Spilter.

De opdracht
Binnen Spilter werken we met verschillende online marketingmiddelen om belangrijke doelen als het verhogen van de naamsbekendheid, het versterken van de klantbetrokkenheid en het vergroten van het vertrouwen in ons als meetingsoftware specialisten. Deze marketingdoelen dragen bij aan het uitbreiden van onze klantenkring.

De opdracht is een contentstrategie te ontwikkelen voor het marketingdoel het vergroten van de bekendheid (van de mogelijkheden) van meetingsoftware. Hierin komt onder andere aan bod een doelgroepanalyse, een aansluitende boodschap en het kiezen van de juiste middelen maar ook het vaststellen van de prestatie-indicatoren en de bijpassende meetinstrumenten. Kortom, een contentstrategie van A tot Z.

Wij zullen jullie met veel plezier begeleiden en ondersteunen waar nodig om een succesvolle contentstrategie neer te zetten.

Extra leuk
Op ons kantoor in Almere stad (Markerkant 13) staat altijd een gevulde snoep- en koekpot en fruitmand klaar. En we bieden jullie een mooie ruimte waar jullie gezamenlijk in kunnen werken, voorzien van comfortabele stoelen en een tv-scherm voor presentaties. Daarnaast krijgen jullie uiteraard een stagevergoeding.

Hebben jullie interesse?
Leuk! Stuur ons een korte introductie met wie jullie zijn, welke opleiding(en) jullie volgen en waarom wij jullie groep zouden moeten kiezen voor deze opdracht via het algemene mailadres info@spilter.nl. Wij nemen daarna contact met jullie op om een kennismakinggesprek te plannen.

Wil je meer informatie?
Neem contact op via 036 750 8275 en vraag naar Allard Dericks of Marlon Essers.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Allard Dericks op +31 36 750 82 75 of a.dericks@spilter.nl
Solliciteren? Stuur je sollicitatie op een, bij de functie, passende wijze naar a.dericks@spilter.nl

Related Blogs

Posted by admin | 29/09/2017
Meetingsoftware specialist worden?
Wilt u zich aansluiten bij onze groeiende en professionele groep meetingsoftware specialisten? Op diverse manieren kunt u zich bij deze groep aansluiten. Heeft u een speciale methodiek? Bekijk met ons...
Posted by admin | 22/08/2017
Stage: Commercieel medewerker / Junior Accountmanager
Ben jij de meedenkende stagiair(e) met een creatieve geest en goede ideeën? Dan hebben wij voor jou een stageplek! Zin om stage te lopen bij een bedrijf waar je bij...
Posted by admin | 22/08/2017
Vacature: Junior projectmedewerker
Junior Projectmedewerker (min. 32 uur per week) Onderuit gezakt op de bank zitten? Om 17.00 uur na een werkdag zo snel mogelijk naar huis? Geen feeling met ICT en communicatie?...