Presenteer eenvoudig een wordcloud tijdens een congres met Spilter.

Maak uw congres interactief

Onze ervaren facilitators weten als geen ander met welke vragen u de zaal in beweging krijgt.

Transformeer uw congres naar een waardevolle beleving en betrek uw hele publiek.

Creëer interactie

Laat al uw bezoekers (anoniem) interactief meedenken.

Eigen device

Uw bezoekers doen eenvoudig mee met een eigen smartphone of tablet.

Direct inzicht

De input van uw bezoekers is direct zichtbaar en past zich realtime aan.

Eenvoudig verbinden

Het enige wat u nodig heeft is Wifi of een door ons geleverd lokaal netwerk.

12jaar ervaring
50Congressen per jaar
170verschillende opdrachtgevers

Spilter tijdens uw congres

Betrek op interactieve wijze uw gehele zaal middels de inzet van Spilter tijdens uw congres. Stel samen met de ervaren facilitators van Spilter de juiste vragen op en laat de deelnemers met hun smartphone of tablet eenvoudig actief meedoen. Realtime worden de bijdrages van de gehele zaal op het grote scherm getoond. U kunt open vragen stellen, waarin de deelnemers bijvoorbeeld hun mening geven of zelf een vraag stellen. Maar ook gesloten vragen zoals het score van een stelling of het maken van keuzes tussen bepaalde onderwerpen. Uniek aan Spilter is de mogelijkheid tot het stellen van evaluerende vragen, waarbij u motivatie kunt vragen en direct inzicht hebt in de spreiding van de antwoorden.

Gevoelige en betrouwbare informatie bespreken tijdens het congres? Met onze lokale servers bieden wij u een volledig afgeschermde en veilige omgeving om in te werken.

Bij groepen van 75 man komt normaal gesproken zo’n 20 man aan het woord. Deze techniek biedt de mogelijkheid dat iedereen in de zaal zijn zegje kan doen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

– Bert Gijsberts, (oud) Gedeputeerde Provincie Flevoland

Je moet het zelf ervaren om te zien hoe effectief het is

– Johan Mulder, Gemeente Veenendaal

 Verfrissend en nieuw: door de werkwijze en aanpak heb je het gevoel dat er ook echt iets met je inbreng wordt gedaan.

– Provincie Flevoland

Samenwerking netwerkapp


In 2016 is een samenwerking ontstaan tussen Netwerkapp en Spilter. “De ontwikkelaars van Netwerkapp geloven sterk in de combinatie tussen online contact en echte ontmoetingen op bijeenkomsten. Dat live contact blijft nodig voor een vruchtbare samenwerking – technologie is alleen een waardevolle aanvulling om sneller en gerichter met de juiste mensen in aanraking te komen.” Netwerkapp biedt uw bezoekers de mogelijkheid met elkaar in contact te komen, Spilter biedt u de mogelijkheid om laagdrempelig contact te leggen met uw publiek. Uw bezoeker zal zich gegarandeerd gezien en gehoord voelen.

Spilter op uw congres

Wilt u uw congres interactiever maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw congres.

De Spilter Congres opties

Volledig verzorgd congres

Zet Spilter in voor uw congres met een professionele procesbegeleider, operator en desgewenst hardware. Eén van onze ervaren facilitators ondersteunt u van A tot Z. Advisering rondom de vraagstelling, begeleiding van het proces, bediening van de software en op- en afbouw van de benodigde apparatuur.

Stel een vraag

Basis congres

Zelf een ervaren procesbegeleider of dagvoorzitter tot uw beschikking? Huur een Spilter operator in. De vragen worden voor u in de software gezet en gedurende het congres bedient een ervaren operator de software zodat de resultaten op de gewenste manier en op het juiste moment worden getoond.

Stel een vraag