Software ontwikkeling

De veelzijdigheid van ons Spilterplatform in combinatie met onze eigen ontwikkelaars

biedt de mogelijkheid tot het digitaliseren van ook uw proces.

Digitaliseer uw proces

Volledig te customizen naar uw proces en gewenste output

Gebruik innovatieve software

Als basis ons zelf ontwikkelde meetingsoftware platform

Bespaar veel tijd

Breed gedragen eindresultaat omdat iedereen meedenkt

Print direct rapportage

De resultaten zijn direct uit te draaien in het gewenste format

56% tijdsbesparing - onderzoek IBM
89% hogere effectiviteit - onderzoek New Jersey IT

Maatwerk in software

Digitaliseer uw groepsproces en ervaar direct de voordelen van gebruikersvriendelijke meetingsoftware bij al uw bijeenkomsten. Door gebruik te maken van ons doorontwikkelde software platform zijn alle groepsprocessen laagdrempelig te digitaliseren. Het geeft structuur aan het proces, kan volledig ingebed worden in de vaste werkwijze en alle resultaten zijn direct opgeslagen. Deelnemers kunnen desgewenst zelfs op afstand deelnemen. Dit kan volgens wetenschappelijk onderzoek tot meer dan 50% tijdswinst opleveren. Wanneer u gegevens uit een eigen programma of database wilt gebruiken kunnen de ontwikkelaars van Spilter de software volledig integreren.  Met één druk op de knop kunt u de gegevens importeren of exporteren. Ook kunnen we gezamenlijk uw eigen unieke methodiek digitaliseren en samen succesvol in de markt zetten.

Bij groepen van 75 man komt normaal gesproken zo’n 20 man aan het woord. Deze techniek biedt de mogelijkheid dat iedereen in de zaal zijn zegje kan doen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

– Bert Gijsberts, (oud) Gedeputeerde Provincie Flevoland

Zo’n 70 partners uit de gemeente hebben met het systeem en de begeleiding van Spilter ongeveer 500 ideeën verzameld. Prettige bijeenkomsten met een mooie opbrengst.

– Saskia de Smet, Gemeente Etten-Leur

Ik heb nog nooit gezien dat er na een halve dag overleggen nog zó actief gewerkt werd; ik weet zeker dat er vandaag verbindingen met elkaars werk zijn gemaakt.

– Theo de Groen, Penitentiaire Inrichting Almere

De rol van Spilter

Voor onze ontwikkeling hebben wij een vast proces. Na een uitgebreide intake met één van onze consultants kijken wij wat reeds beschikbaar is in de huidige tools en wat exclusief ontwikkeld moet worden. Vervolgens wordt een functioneel ontwerp gemaakt. Voordat u definitief akkoord gaat ontvangt u altijd een dummy zodat u precies weet hoe de tool zal werken en of de tool aan al uw eisen voldoet. Na een definitief akkoord worden alle specificaties door ons ervaren team ontwikkelaars omgezet in uw unieke en gebruiksvriendelijke softwaretool.

Met ons softwareplatform zijn 90% van alle groepsprocessen te digitaliseren. Grote kans dat nauwelijks iets exclusief ontwikkeld hoeft te worden.

De Spilter Ontwikkelings opties

Inrichten software

Heel veel processen kunnen direct in één van de huidige Spilterproducten worden gezet. U bespreekt samen met onze consultant uw wensen, de Spilterconsultant richt voor u de software in en schrijft desgewenst een handleiding.

Stel uw vraag

Customizen

Soms is het alleen nodig een eigen grafiek, analyse of vraagtype toe te voegen aan een bestaand product om uw proces te kunnen digitaliseren. Het Spilterplatform is zo ingericht dat deze eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

Stel uw vraag

Volledig nieuw product

Een eigen tool. Met bouwstenen uit ons platform aangevuld met eigen specifieke wensen maken wij uw eigen tool. Deze is dedicated geschikt voor uw proces. Uiteraard kunnen we deze ook samen met u in de markt zetten.

Stel uw vraag
1 jaar Factor-C Digitaal

Samen met Publiec heeft Spilter, inmiddels alweer een jaar geleden, de Ringen van invloed gedigitaliseerd tot een handzame en gebruiksvriendelijke tool. De Ringen van invloed zijn een belangrijk onderdeel van...

GPS brainstorm

Innovatief Brainstormen   met de Global Positioning System-techniek van Trendstorm   Natuurlijk kunnen we in organisaties en overheden de reguliere digitale brainstormmethode inzetten om snel de kennis en meningen van...

Decisions by Design

Versneld naar gedragen beslissingen   Op dit moment werkt een organisatie aan de ontwikkeling van hun strategisch plan voor 2018-2021. Hiervoor wil deze organisatie input ontvangen van haar ketenpartners, klanten...