De u-vorm opzet voor de Spilter Versnellingskamer

Het verhaal van Spilter

Hoe het begon

In aanloop naar de oprichting van Spilter werkte Steven Wagemaker als projectleider en consultant. Tijdens zijn werk nam hij, zoals velen van ons, deel aan meerdere overleggen en bijeenkomsten per week. Steven was er van overtuigd dat de analoge manier van overleggen en besluitvorming sterk verbeterd kon worden door ondersteuning van software. Vanuit deze filosofie is Steven in 2005 gestart met de ontwikkeling van een eigen Group Decision Support System (GDSS).

Een jaar later was daar het begin van een eerste versie van een eenvoudig GDSS. Deze eenvoudige versie van het product werd met veel enthousiasme ontvangen. Steven zag potentie, het GDSS had echter meer opties nodig. Door goed te luisteren naar (potentiele) klanten, continu te spiegelen aan marktpartijen, het zelf regelmatig te gebruiken en honderd keer de neus te stoten is in 2008 een volwassen product ontstaan, dat de naam Spilter kreeg.

Het enthousiasme groeide, eerst alleen in Nederland, maar al snel werden bijeenkomsten met de Spilter software georganiseerd door heel Europa. De term Versnellingskamer, zoals een sessie met GDSS-software wordt genoemd, is inmiddels een begrip.

Meetingsoftware

12 jaar later is Spilter niet alleen leidend op het gebied van GDSS software in Nederland, maar zijn wij verder uitgebreid tot meetingsoftware specialist. Wat als GDSS is begonnen is uitgegroeid tot een geheel platform, dat als stevige basis dient voor een zeer divers aantal producten en templates. Daarnaast zijn inmiddels honderden gebruikers opgeleid tot meetingsoftware specialist.

Onze werkwijze is dat wij de dingen doen waar wij heel goed in zijn: Het ontwikkelen van meetingsoftware en het ondersteunen van diverse sessies met de inzet van deze meetingsoftware. De gebruiksvriendelijkheid, de wijze van bedienen en het soort vraag- en analysetypen: elk onderdeel van de software wordt continu doorontwikkeld in samenwerking met onze gebruikers en samenwerkingspartners. Voor vakinhoudelijke vragen en andere specialismen geloven wij heilig in samenwerkingen. Dit staat centraal bij de wijze waarop wij als bedrijf groeien.

Onze ambities blijven groot. Wij geloven dat iedere organisatie in de wereld de voordelen en kracht van meetingsoftware moet ervaren. Daar werken wij iedere dag met ons hele team van meetingsoftware specialisten heel gemotiveerd aan.

150Versnellingskamers per jaar
12Jaar ervaring
170Verschillende opdrachtgevers
Naar contactpagina