De u-vorm opzet voor de Spilter Versnellingskamer

De meetingsoftware specialist

12jaar ervaring
250bijeenkomsten per jaar
100000Spiltergebruikers

Over ons


Spilter ontwikkelt meetingsoftware inzetbaar bij zowel creatieve als besluitvormende groepsprocessen. Aan de basis van elk meetingsoftware product van Spilter ligt ons eigen GDSS-software. Dit Group Decision Support System is breed wetenschappelijk onderzocht. Het levert tot wel 56% tijdsbesparing én een kwalitatief beter resultaat op dan wanneer methodieken alleen analoog worden ingezet. Meetingsoftware ondersteunt en versterkt iedere analoge methodiek, door deze deels te digitaliseren en daarmee te verbeteren.

Meetingsoftware van Spilter is breed inzetbaar. Van meningen peilen en ideeën op halen tot kennis delen en besluiten nemen. Bij groepen van 5 tot 1000+ personen. Zowel online als face-to-face.

Onze consultants en facilitators hebben ruim 12 jaar ervaring met de inzet van meetingsoftware. Zij adviseren van de inzet van meetingsoftware tijdens een eenmalige bijeenkomst tot de volledige implementatie van de software in de gehele organisatie. Ook kunnen zij als geen ander het proces begeleiden, van inrichting van de software tot het faciliteren van de bijeenkomst. Zelf de kennis in huis? De gebruiksvriendelijke tools zijn ook volledig zelf inzetbaar.

Meetingsoftware specialisten

Steven Wagemaker
Steven Wagemaker Meetingsoftware specialist
Managing partner

Steven is samen met Allard managing partner en als oprichter van Spilter verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van Spilter meetingsoftware.

Allard Dericks
Allard DericksMeetingsoftware specialist

Managing partner

Allard is samen met Steven managing partner van Spilter en verantwoordelijk voor de commercie. Neem gerust contact met hem op, hij staat altijd open voor een kennismakingsgesprek.

Karim Ayachi
Karim AyachiMeetingsoftware specialist

Karim is lead developer bij Spilter en stuurt met zijn jarenlange ervaring in de ontwikkeling van het Spilterplatform en de diverse meetingsoftware het ontwikkelteam aan.

Yannick BloemendalMeetingsoftware specialist

Yannick is ontwikkelaar in het Spilter development team, waar hij de gebruikerservaring van de Spilter software met het team verbetert.

Thieme ZigtermanMeetingsoftware specialist

Thieme is onderdeel van het ontwikkelteam bij Spilter, waar hij aan nieuwe functionaliteiten werkt om de gebruikerservaring van Spilter te verbeteren.

Naomi DessingMeetingsoftware specialist

Naomi is marketing- en projectspecialist bij Spilter en is verantwoordelijk voor verschillende projecten en adviseert op het gebied van strategische communicatie, merkidentiteit, positionering en interne communicatie.

Radboud de Groot
Radboud de GrootMeetingsoftware specialist


Radboud is één van de eerste gebruikers van GDSS in Nederland. Hij is oud partner van Twijnstra The Bridge en PwC, en is gespecialiseerd in strategische- en boardroomsessies.

Edwin de Graaf
Edwin de GraafMeetingsoftware specialist
Decisions by Design


Edwin is de specialist op het gebied van Decisions by Design. Deze unieke besluitvormings-methodiek is gedigitaliseerd met Spilter en kan daarmee nog efficiënter worden ingezet.

Jan-Jaap in der Maur
Jan-Jaap in der MaurMeetingsoftware specialist
Dagvoorzitter

Jan-Jaap is een zeer ervaren dagvoorzitter. Hij is sterk in het schakelen tussen output uit meetingsoftware en gesprek waardoor een vloeiende interactie met het publiek ontstaat.

Corine VreugdenhilMeetingsoftware specialist
Sociaal Domein


Corine Vreugdenhil heeft veel ervaring in het sociaal domein en binnen dit domein kundig meetingsoftware specialist.

Lex van der LooMeetingsoftware specialist

Lex is is o.a. gespecialiseerd in risico- en stakeholderanalyses bij overheidsorganisaties. Hij heeft Spilter geimplementeerd bij I-Interim Rijk (Ministerie van Binnenlandse Zaken). Daarnaast heeft hij veel ervaring als Gateway Reviewer.

Anja Romein
Anja RomeinMeetingsoftware specialist
Sociaal Domein

Anja Romein is de oprichter van de Sociale Verbinders en zeer ervaren binnen het sociale domein.

Ilona Clintjens
Ilona ClintjensMeetingsoftware specialist

Ilona is een zeer ervaren moderator en al jaren succesvol in het begeleiden van processen met meetingsoftware.

Yvonne Lemmens
Yvonne LemmensMeetingsoftware specialist
Hartelijk Gefaciliteerd

Yvonne, facilitator en trainer, helpt adviseurs draagvlak en commitment creëren met interactieve bijeenkomsten. Zij verzorgt samen met Spilter de incompany trainingen waarin je wordt opgeleid tot meetingsoftware specialist.

Nitin Sharma
Nitin SharmaMeetingsoftware specialist India
SEES-ON

Nitin is onze Spilter dealer in India. Bij SEES-ON maken ze gebruik van technologie en design om meetings effectiever en interactiever te maken.

Het team versterken? Meetingsoftware specialist worden?

Spilter is een gezonde en groeiende organisatie. Wij zijn een enthousiast team mensen en creëren samen een plezierige, professionele en open werkomgeving waarin ieder de mogelijkheid krijgt zijn of haar talenten te tonen. Bekijk onderstaande vacatures voor de huidige mogelijkheden!

Vacature: Marketing- en projectmedewerker

Gevraagd: Marketing- en ondersteunende projectmedewerker op HBO niveau Commerciële en non-profit instellingen gebruiken onze cloud software voor het nemen van...

Meetingsoftware specialist worden?

Wilt u zich aansluiten bij onze groeiende en professionele groep meetingsoftware specialisten? Op diverse manieren kunt u zich bij deze...