Spilter Versnellingskamer

De meetingsoftware specialist

12jaar ervaring
250diverse bijeenkomsten per jaar
100000Spiltergebruikers

Over ons


In aanloop naar de oprichting van Spilter werkte Steven Wagemaker als projectleider en consultant. Tijdens zijn werk nam hij, zoals velen van ons, deel aan meerdere overleggen en bijeenkomsten per week. Steven was er van overtuigd dat de analoge manier van overleggen en besluitvorming sterk verbeterd kon worden door ondersteuning van software. Vanuit deze filosofie is Steven in 2005 gestart met de ontwikkeling van een eigen Group Decision Support System (GDSS).

Een jaar later was daar het begin van een eerste versie van een eenvoudig GDSS. Deze eenvoudige versie van het product werd met veel enthousiasme ontvangen. Steven zag potentie, het GDSS had echter meer opties nodig. Door goed te luisteren naar (potentiele) klanten, continu te spiegelen aan marktpartijen, het zelf regelmatig te gebruiken en honderd keer de neus te stoten is in 2008 een volwassen product ontstaan, dat de naam Spilter kreeg. Op dat moment sloot Allard Dericks zich aan bij Steven om zo samen het product op de markt te brengen.

Het enthousiasme groeide, eerst alleen in Nederland, maar al snel werden bijeenkomsten met de Spilter software georganiseerd door heel Europa. De term Versnellingskamer, zoals een sessie met GDSS-software wordt genoemd, is inmiddels een begrip. Steven en Allard ontwikkelden zich tot ervaren facilitators die de kracht van meetingsoftware combineren met de juiste procesbegeleiding.

Meetingsoftware


12 jaar later is Spilter niet alleen leidend op het gebied van GDSS software in Nederland, maar zijn wij verder uitgebreid tot meetingsoftware specialist. Wat als GDSS is begonnen is uitgegroeid tot een geheel platform, dat als stevige basis dient voor een zeer divers aantal producten en templates. Daarnaast zijn inmiddels honderden gebruikers opgeleid tot meetingsoftware specialist.

Onze werkwijze is dat wij de dingen doen waar wij heel goed in zijn: Het ontwikkelen van meetingsoftware en het ondersteunen van diverse sessies met de inzet van deze meetingsoftware. De gebruiksvriendelijkheid, de wijze van bedienen en het soort vraag- en analysetypen: elk onderdeel van de software wordt continu doorontwikkeld in samenwerking met onze gebruikers en samenwerkingspartners. Voor vakinhoudelijke vragen en andere specialismen geloven wij heilig in samenwerkingen. Dit staat centraal bij de wijze waarop wij als bedrijf groeien.

Onze ambities blijven groot. Wij geloven dat iedere organisatie in de wereld de voordelen en kracht van meetingsoftware moet ervaren. Daar werken wij iedere dag met ons hele team van meetingsoftware specialisten heel gemotiveerd aan.

Meetingsoftware specialisten

Steven Wagemaker Meetingsoftware specialist
Managing partner

Steven is samen met Allard managing partner en als oprichter van Spilter verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van Spilter meetingsoftware.

Allard DericksMeetingsoftware specialist

Managing partner

Allard is samen met Steven managing partner van Spilter en verantwoordelijk voor de commercie. Neem gerust contact met hem op, hij staat altijd open voor een kennismakingsgesprek.

Karim AyachiMeetingsoftware specialist

Karim is lead developer bij Spilter en stuurt met zijn jarenlange ervaring in de ontwikkeling van het Spilterplatform en de diverse meetingsoftware het ontwikkelteam aan.

Ilona ClintjensMeetingsoftware specialist

Ilona is een zeer ervaren moderator en al jaren succesvol in het begeleiden van processen met meetingsoftware.

Marlon EssersMeetingsoftware specialist

Marlon is een ervaren Spilter operator en biedt met meetingsoftware ondersteuning bij een divers aantal processen.

Radboud de GrootMeetingsoftware specialist

Radboud is één van de eerste gebruikers van GDSS in Nederland. Hij is oud partner van Twijnstra The Bridge en PwC, en is gespecialiseerd in strategische- en boardroomsessies.

Corine VreugdenhilMeetingsoftware specialist
Sociaal Domein

Corine Vreugdenhil heeft veel ervaring in het sociaal domein en binnen dit domein kundig meetingsoftware specialist.

Anja RomeinMeetingsoftware specialist
Sociaal Domein

Anja Romein is de oprichter van de Sociale Verbinders en zeer ervaren binnen het sociale domein.

Edwin de GraafMeetingsoftware specialist
Decisions by Design

Edwin is de specialist op het gebied van Decisions by Design. Deze unieke besluitvormings-methodiek is gedigitaliseerd met Spilter en kan daarmee nog efficiënter worden ingezet.

Yvonne LemmensMeetingsoftware specialist
Hartelijk Gefaciliteerd

Yvonne, facilitator en trainer, helpt adviseurs draagvlak en commitment creëren met interactieve bijeenkomsten. Zij verzorgt samen met Spilter de incompany trainingen waarin je wordt opgeleid tot meetingsoftware specialist.

Jan-Jaap in der MaurMeetingsoftware specialist
Dagvoorzitter

Jan-Jaap is een zeer ervaren dagvoorzitter. Hij is sterk in het schakelen tussen output uit meetingsoftware en gesprek waardoor een vloeiende interactie met het publiek ontstaat.

Nitin SharmaMeetingsoftware specialist India
SEES-ON

Nitin is onze Spilter dealer in India. Bij SEES-ON maken ze gebruik van technologie en design om meetings effectiever en interactiever te maken.

Het team versterken? Meetingsoftware specialist worden?

Spilter is een gezonde en groeiende organisatie. Wij zijn een enthousiast team mensen en creëren samen een plezierige, professionele en open werkomgeving waarin ieder de mogelijkheid krijgt zijn of haar talenten te tonen. Bekijk onderstaande vacatures voor de huidige mogelijkheden!

Meetingsoftware specialist worden?

Wilt u zich aansluiten bij onze groeiende en professionele groep meetingsoftware specialisten? Op diverse manieren kunt u zich bij deze...

Stage: Commercieel medewerker / Junior Accountmanager

Ben jij de meedenkende stagiair(e) met een creatieve geest en goede ideeën? Dan hebben wij voor jou een stageplek! Zin...

Vacature: Junior projectmedewerker

Junior Projectmedewerker (min. 32 uur per week) Onderuit gezakt op de bank zitten? Om 17.00 uur na een werkdag zo...

Comakership Contentstrategie Spilter
Comakership Contentstrategie

Vacature Comakership Contentstrategie Willen jullie tijdens jullie comakership op een leerzame wijze een contentstrategie ontwikkelen? Zijn jullie op zoek naar...

Op de hoogte blijven? 
Meld u aan en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief met o.a. tips voor faciliteren, software-ontwikkeling en inspirerende cases.


Invalid email
Dit veld is verplicht
Gelukt! U bent aangemeld voor de nieuwsbrief.