Producten

GDSS Software

Til uw besluitvormingsprocessen naar een hoger niveau, zet Spilter Group Decision Support System software in. Kennis en meningen worden in korte tijd verzameld, zonder dat hiërarchie en dominantie het proces blokkeren. Voer de discussie over de zaken waar het echt om draait, kom tot wel 50% sneller tot een gedragen eindresultaat.

Event tool

Met de digitale tool wordt in korte tijd een maximale hoeveelheid ideeën en meningen opgehaald. Toon met de software de resultaten direct op groot scherm. Open en gesloten vragen. Zeer gebruiksvriendelijk. Zorg voor meer interactie gedurende uw event, betrek alle deelnemers. Benut de kennis en meningen van iedereen.

Stakeholdersanalyse

Middels een stakeholdersanalyse worden alle belanghebbende en betrokken stakeholders bij een specifieke situatie in kaart gebracht. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de invloeden die zij hebben, wat hun precieze belangen zijn en hoe deze belangen het proces kunnen beïnvloeden. Met de Digitale Stakeholdersanalyse versnelt u dit proces.

Digitaal brainstormen

Digitaal Brainstormen is de tool om iedereen uit de groep te laten meedenken zonder hen op elkaar te laten wachten. De resultaten zijn ieder moment zichtbaar en geen gerommel meer met papiertjes: de input wordt direct in een rapportage verwerkt. De betrokkenheid van alle deelnemers biedt ruimte voor een echt inhoudelijke discussie.

Factor-C Digitaal

Factor-C Digitaal sluit volledig aan bij de beproefde Factor-C methodiek. Ringen van Invloed makkelijk en snel digitaal in beeld tijdens en na een sessie. Het krachtenveld in kaart brengen, actoren inventariseren en hun huidige en gewenste rol bepalen. Direct inzicht, nu makkelijk en snel digitaal in beeld. Onmisbaar voor de bij de gemeente werkzame communicatieprofessional.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze software?

Neem contact met ons op.