Werking App

De deelnemers geven via hun eigen device antwoord op een open vraag in een Spiltersessie. Nadat alle ideeën in Spilter staan print de voorzitter deze uit op (herpositioneerbare) stickers waarna ze op een wand, whiteboard, tafel of andere ondergrond door de deelnemers geclusterd worden. Op alle stickers staat een QR code die overeenkomst met de tekst. Na het gezamenlijk clusteren worden alle ideeën via de Spilter scanner teruggezet in de Spiltersessie, waarbij ze automatisch in de juiste bijbehorende categorie terechtkomen. Voor het inloggen heeft u drie dingen nodig: De omgeving is uw normale Spilter omgeving met ws- ervoor. Is uw omgeving bijvoorbeeld: http://canast.spilter.nl, dan wordt de omgeving die u moet intikken achter URL: http://ws-canast.spilter.nl. Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn dezelfde als die u gebruikt op uw omgeving. In het bovenstaande voorbeeld zou dat uw gebruikersnaam voor http://canast.spilter.nl zijn. Voor lokale servers is de omgeving altijd http://ws-spilter Zorg wel dat uw telefoon op hetzelfde WiFi-netwerk is aangesloten als de server en de laptops. Indien u nog geen account heeft kunt u deze per mail of telefonisch aanvragen op: 036-7508275 of via info@spilter.nl. Als u bent ingelogd kunt u de gewenste meeting selecteren. Om direct naar de meeting te gaan klikt u op agenda.

Agenda

Hier ziet u de agenda van de geselecteerde meeting. Klik op de gewenste categoriecluster om de daar bij horende categorieën te zien. Klik de gewenste categorie aan. Het camerascherm opent zich. Ga hiermee over de QR codes op de etiketten die in de betreffende categorie moeten komen. Als alles in de categorie staat klikt u op close. Let op! Zorg dat u altijd het categoriecluster selecteert van waaruit u ook de etiketten hebt geprint voordat u de etiketten scant!

Categorieën maken of hernoemen

Een categorie maken kan zowel in Spilter als in de App. Een categorie een naam geven of een naam wijzigen kan alleen in de Spiltersessie.

Verkeerde categorie

Indien een item in de verkeerde categorie staat opent u de juiste categorie en scant de QR code opnieuw. Het item wordt dan automatisch verplaatst.

Item verwijderen

Indien u een item uit de categorie wil verwijderen swipet u het item naar links en klikt u op verwijderen. Het item komt dan automatisch in de prullenbak terecht.

Terug naar vorige pagina

Indien u terug wilt naar een vorige pagina klikt u op het Spilterlogo aan de bovenzijde

Over Spilter

Spilter is de meest complete Group Intelligence Software: ondersteunt, vereenvoudigt en versnelt uw besluitvormingsprocessen. Stimuleert het genereren van ideeën, optimaliseert groepsprocessen, levert concrete acties en gedragen besluiten op.

Inzetten App

De app is in te zetten als onderdeel van een Spiltersessie. Meer weten over het inzetten van Spilter kijk dan op onze website naar de mogelijkheden www.spilter.nl