Nieuwe feature in Spilter: de Wordcloud

Sinds enkele weken is er weer een nieuwe optie in Spilter beschikbaar: de Wordcloud. Deze is ontstaan uit onze samenwerking met Netwerkapp, aangezien het een optie is die goed ingezet kan worden tijdens grote congressen en werkconferenties. Ook wij hebben de optie al tijdens enkele bijeenkomsten ingezet en met succes. Vaak begint een bijeenkomst met een open vraag. Hierdoor komen de deelnemers in het thema van de dag en kan iedereen meteen zijn of haar ei kwijt.

wordcloudRecent hebben we voor een gemeente die zich veelvoudig bezig houdt met nieuwe technologie en innovatie na het bekijken van de film The Circle ook de wordcloud feature ingezet. Hierdoor werd in één aanblik duidelijk hoe de deelnemers dachten over de film.

Momenteel is het mogelijk om de wordcloud op drie verschillende manieren weer te gegeven, afhankelijk van de uitstraling die u wilt geven aan de presentatie van de antwoorden. Met de standaard weergave worden diverse kleuren gebruikt en is de wordcloud zichtbaar in de vorm van een ovaal. Met de optie ‘krant’ worden de woorden weergeven in zwart- en grijstinten en heeft de cloud een kenmerkend krant-lettertype. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de optie ‘strak’, hiermee worden alle woorden in diverse blauwtinten weergegeven en heeft de cloud een meer vierkantenvorm.

De wordcloud is voor iedere licentieklant beschikbaar en kan desgewenst bij elke open vraag ingezet worden. Vragen? Neem contact met ons op.

Leuk artikel? Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de Spilter nieuwsbrief. Deze wordt vier keer per jaar verstuurd en bevat tips, gastblogs en meer!


Related Blogs

No Image
Posted by Dennis Jansen | 10/12/2019
Best App For Book Reviews
Amazon Appstore's Free App For June 8, 2012: Madagascar 3 Movie StorybookReleased to Europe and US in April this new console will be the most advanced handheld on the market...
No Image
Posted by Dennis Jansen | 09/12/2019
Crucible Essays On John Proctor Tips and Tricks
In the course of the early 1900's the use of X-rays was getting a popular observe in The usa and all around the entire world. Dr. John Caffey was the...
No Image
Posted by Dennis Jansen | 08/12/2019
Business Communication Essay Topics Writing Help
Consumers are considered as a king in all corporations. Although building this assignment, […]rnEffective communication is a quite critical high quality in each and every organization or social location simply...