De stakeholdersanalyse zichtbaar op een smartboard. De facilitator kan direct het scherm bewerken door stakeholders toe te voege, aan te passen en samen te voegen.
DIGITALE STAKEHOLDERSANALYSE

Breng stakeholders snel en eenvoudig in kaart met de Digitale Stakeholdersanalyse.

Samen met uw team, zowel face-to-face als online. Direct een rapportage beschikbaar.

Inventariseer stakeholders

Stakeholders kunnen vooraf online geïnventariseerd worden

Bepaal rol en positie

Bepaal de rol van de stakeholders en de positie die zij innemen

Neem eenvoudig deel

Iedereen kan op een eigen device deelnemen

Print direct rapportage

Direct af te drukken in een overzichtelijke rapportage

Hoe werkt de Digitale Stakeholdersanalyse


Met de digitale stakeholdersanalyse inventariseert u eenvoudig wie de belangrijkste belanghebbenden en betrokken stakeholders zijn. Daarbij kunt u in de digitale stakeholdersanalyse aangeven welke rol de stakeholders hebben en welke positie zij innemen. U kunt volledig zelf invulling geven aan de benaming van de rollen en posities.

De digitale stakeholdersanalyse kan op diverse manieren worden gebruikt. De stakeholders inventariseren kunnen deelnemers tegelijkertijd digitaal, via laptop, tablet of smartphone, doen. Hierbij geven zij meteen de startpositie van de stakeholder aan. Omdat men niet op elkaars inbreng hoeft te wachten levert dit een flinke tijdswinst op.

De stakeholders zijn direct zichtbaar op het interactieve scherm. Aan de hand hiervan kan het gesprek gevoerd worden en kan de procesbegeleider stakeholders waar nodig direct verplaatsen, aanpassen of toevoegen. Het resultaat is een overzichtelijke stakeholdersanalyse waarin de stakeholders en hun rollen duidelijk zijn. Deze is direct digitaal beschikbaar en af te drukken in een Word-rapportage.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

BETAALBAAR, EENVOUDIG EN ZEER VEILIG

Maandlicentie

€250,- per maand

Jaarlicentie

€1.995,- per jaar

Specifieke wensen

Op aanvraag

Laptops, tablets & smartphones

Alle laptops, PC’s & desktops met Internet Explores 8 of hoger ondersteunen de digitale stakeholdersanalyse. Daarnaast kan de digitale stakeholdersanalyse gebruikt worden op tablets met Android-, iOS- en Windows- besturingssystemen. Ook op smartphones via mobiele browsers als Safari, Internet Explorer en Chrome werkt de digitale stakeholdersanalyse goed. De digitale stakeholdesanalyse werkt ook goed via een smartboard. De procesbegeleider  kan via het smartboard direct stakeholders toevoegen, aanpassen en verplaatsen.

Zowel de rollen als posities zijn volledig aan te passen naar de gewenste benaming. U heeft hiervoor vier kwadranten en vier ringen tot uw beschikking.

In de digitale stakeholdersanalyse kunt u deelnemers aan de sessie uitnodigen via een notificatie met daarin een directe link naar de analyse.

U kunt ervoor kiezen om de stakeholders tijdens de sessie gezamenlijk te inventariseren of vooraf reeds iedereen individueel online te vragen.

De deelnemers kunnen individueel de rollen van de stakeholders aangeven en de procesbegeleider kan ook naar aanleiding van het gesprek in de groep zelf de rollen van de stakeholders invullen, door de stakeholders te verschuiven en van positie te veranderen.

Met de digitale stakeholdersanalyse is het uitwerken van geeltjes verleden tijd. Het resultaat van de bijeenkomst en de verdeling van de stakeholders is direct in een overzichtelijke Word rapportage uit te draaien.

Help! Mijn brainstorm was te succesvol

Help! Mijn brainstorm was te succesvol Je hebt een ontzettend leuke en productieve dag achter de rug. Er is gelachen, genetwerkt maar bovenal hard gewerkt. Samen hebben jullie gebrainstormd over...

Tips van de professionele facilitator

In dit blog delen ervaren, professionele facilitators uit ons netwerk tips voor faciliteren. Concrete tips die u direct kunt gebruiken. Of u nu af en toe als facilitator optreedt of...

1 jaar Factor-C Digitaal

Samen met Publiec heeft Spilter, inmiddels alweer een jaar geleden, de Ringen van invloed gedigitaliseerd tot een handzame en gebruiksvriendelijke tool. De Ringen van invloed zijn een belangrijk onderdeel van...