Spilter training Versnellingskamersoftware

WORD MEETINGSOFTWARE SPECIALIST

Volg onze trainingen en leer zelfstandig de Spilter software inzetten.

Voor elk kennis- en ervaringsniveau bieden wij een geschikte training aan.

Behaal elk einddoel

Zet de juiste vraag- of analysetype in om uw einddoel te behalen

Breng structuur

Handhaaf het proces en de structuur, onafhankelijk van het aantal deelnemers

Discussieer inhoudelijk

Toon de resultaten op zo’n manier dat de discussie draait om de inhoud

Benut alle mogelijkheden

Beschik over de kennis om alle mogelijkheden van Spilter te benutten

De cursus geeft je inzicht in de gedachte achter Spilter, de structuur en toepassing ervan. Voorbeelden uit de praktijk en het uitwerken van cases leren je de link leggen tussen jouw behoefte en de mogelijkheden van Spilter.

– Peter Busser, Greenrock

Het fascinerende vind ik dat Spilter echt ondersteunend, versnellend en faciliterend kan zijn. Ik kan denk ik op deze manier sneller informatie ophalen en meer diepgang in een gesprek krijgen.

– Frances van Berkel, Onderzoek & Advies

NIEUW! Training tot Spilter moderator in 2 dagdelen.

 

De training tot Spilter moderator hebben we gewijzigd: u kunt zich in slechts twee dagdelen ontwikkelen tot Spilter Moderator. Het is mogelijk om de training te verkorten door het toevoegen van een online gedeelte, die u op uw eigen tempo thuis kunt uitvoeren. Aan de training kunnen minimaal 4, maximaal 6 personen deelnemen. Hierdoor krijgt iedere deelnemer volledige aandacht en optimaal de kans zich te ontwikkelen tot Spilter moderator. De kosten voor de training bedragen €750,- per persoon. Komt u met meer uit uw bedrijf? Dan betaalt u vanaf de tweede persoon €500,- per persoon. De kosten zijn inclusief alle materialen, catering en een eigen Spilterkaartspel!

Meedoen aan de training? Bekijk de beschikbare data en meld u aan. Meer weten of kunt u niet op de beschikbare data? Neem contact met ons op.

Geen evenementen gevonden!

Voor wie

Iedereen

Wat wordt behandeld

Grondbeginselen van Spilter, kennismaken met de software en procesbegeleiding.

Wat kunt u na de training

Een simpele Spiltersessie maken en begeleiden.

Voor wie

Voor ervaren facilitators die al beschikken over de kennis van een proces vertalen naar een (deels) digitale sessie en  diegene die de procesbegeleider ondersteunen.

Wat wordt behandeld

De algemene theorie van Spilter en alle kennis die nodig is voor het bouwen van – en bediening tijdens – een Spiltersessie.

Wat kunt u na de training

Een sessie maken, een Spiltersessie technisch begeleiden, de juiste resultaten tonen én omgaan met onverwachte zaken tijdens een sessie.

Titel na afronding

Meetingsoftware specialist niveau 1

Voor wie

Voor diegene die het proces van de Spiltersessies begeleiden en al enige ervaring hebben met het begeleiden van groepsprocessen

Wat wordt behandeld

De algemene theorie over Spilter, het ontwerpen, bouwen en begeleiden van een Spiltersessie. Tevens wordt de nadruk gelegd op de transitie van een analoge sessie naar een digitale sessie.

Wat kunt u na de training

Een vraagstuk vertalen naar de juiste vraagtypen en analyses, een sessie maken, een Spiltersessie zowel technisch als procesmatig begeleiden, de juiste resultaten tonen en omgaan met onverwachte zaken tijdens een sessie.

Titel na afronding

Meetingsoftware specialist niveau 2

Voor wie

Consultants

Wat wordt behandeld

Diepgaande theorie over Spilter, de vraagtypen, het ontwerpen, bouwen en begeleiden van een Spiltersessie en desgewenst extern een faciliteertraining.

Wat kunt u na de training

Diverse (complexe) vraagstukken vertalen naar de juiste vraagtypen en analyses. U beheerst niet alleen de theorie achter Spilter, maar ook de veelzijdigheid van alle vraagtypen die u binnen Spilter tot uw beschikking hebt. U leert een sessie maken, zowel technisch als procesmatig begeleiden, de juiste resultaten tonen en omgaan met onverwachte zaken die zich voor kunnen doen tijdens een Spiltersessie.

Titel

Meetingsoftware specialist niveau 3

Het trainingsaanbod

Wij bieden vier verschillende trainingen aan, welke onderling op elkaar aansluiten. De trainingen zijn opgedeeld in vier onderdelen: theorie, ontwerpen van een sessie, het bouwen van een sessie en het begeleiden van een sessie. Binnen elk onderdeel is sprake van meerdere kennisniveaus. Voor de kennismakingstraining en de training tot operator is geen kennis vooraf nodig rondom meetingsoftware, procesbegeleiden of faciliteren.

We bieden, naast de drie trainingen tot meetingsoftware specialist, een kennismakingstraining aan. Hierin maakt u in één dag kennis met Spilter. U leert de algemene theorie achter de Spilter software en bouwt en begeleidt uw eigen sessie. Zo maakt u kennis met het operaten en moderaten van een Spiltersessie en bent u in staat simpele sessie zelf te maken en te begeleiden. Tevens biedt de training een mooie netwerkgelegenheid, met andere professionals uit diverse vakgebieden. De investering voor de kennismakingstraining bedraagt € 350,- ex. btw.

Wij werken samen met trainingsbureaus voor de algemene faciliteertraining volgens de IAF competenties.

Bekijk het actuele trainingsaanbod