Templates

Eigen template

Een template is een vast sjabloon in Spilter meetingsoftware. De basis voor elk template en nieuw product is Spilter, een GDSS (Group Decision Support System) dat in de afgelopen tien jaar is getransformeerd tot een compleet platform. Met de uitgebreide mogelijkheden van ons Spilter platform is een scala aan vraagtypen en analyses mogelijk, waardoor bijna elk proces gedigitaliseerd kan worden. De kosten worden enorm beperkt en u kunt tijdens elke bijeenkomst direct aan de slag.

Templates voor infra

Voor infraprojecten zijn er elk project diverse, vergelijkbare fases die men doorloopt. In de afgelopen 12 jaar heeft Spilter op belangrijke beslismomenten in de contractvoorbereiding de besluitvorming ondersteunt met toegespitste sessies. O.a. projectdoelstellingen bepalen, aanbestedingen toetsen en claimscans uitvoeren. Deze ervaring is met vakinhoudelijke specialisten van Rijkswaterstaat en andere partners omgezet in templates die nu beschikbaar zijn voor iedere project- en contractmanager.

Decisions by Design Digital

Decisions by Design is een effectieve methode voor het realiseren van besluitvorming. De methode is gedigitaliseerd met Spilter. Ontwerp in 4 stappen besluiten die gegarandeerd breed gedragen worden. Decisions by Design is een methode die in samenwerking met Spilter is gedigitaliseerd. De ideale combinatie van een bewezen methodiek met alle voordelen van meetingsoftware.

Vragen?

 Wilt u meer informatie ontvangen over de ontwikkeling van uw eigen template of één van de beschikbare templates? Neem contact met ons op.