Diensten

Versnellingskamer met Spilter

Versnellingskamer

Een van onze diensten is de Spilter Versnellingskamer. De Spilter Versnellingskamer zorgt snel en eenvoudig voor beter resultaat bij sessies. Met de digitale tool wordt in korte tijd een maximale hoeveelheid ideeën en meningen opgehaald. Overleg en discussie wisselt men af met het gebruik van laptops, tablets of smartphones om tegelijkertijd op vragen, stellingen en analyses te reageren. Dankzij de software wordt inzichtelijk waar de meningen verschillen, zodat gesproken wordt over de echte inhoud.

Werkconferentie

Resultaat behalen met grote groepen? Structuur in uw conferentie? Alle deelnemers laten meedenken? Met de inzet van Spilter tijdens uw werkconferentie komt u in korte tijd met alle deelnemers tot effectieve gegevensuitwisseling. Met Spilter transformeert u uw congres of conferentie naar een inhoudelijke en gestructureerde werksessie waarmee gedragen eindresultaten worden behaald.

Congres

Transformeer uw congres naar een waardevolle beleving en betrek uw hele publiek. Stel samen met de ervaren facilitators van Spilter de juiste vragen op en laat de deelnemers met hun smartphone of tablet eenvoudig actief meedoen. Realtime worden de bijdrages van de gehele zaal op het grote scherm getoond. Met de mogelijkheid tot zowel open en gesloten vragen als analyses biedt Spilter u de meest uitgebreide tool die momenteel beschikbaar is.

Ontwikkeling

Digitaliseer uw groepsproces en ervaar direct de voordelen van gebruikersvriendelijke meetingsoftware bij al uw bijeenkomsten. Door gebruik te maken van ons doorontwikkelde software platform zijn alle groepsprocessen laagdrempelig te digitaliseren. Het geeft structuur aan het proces, kan volledig ingebed worden in de vaste werkwijze en alle resultaten zijn direct opgeslagen.

Trainingen

Volg onze trainingen en leer zelfstandig de Spilter software inzetten. Of u nu een gecertificeerd facilitator bent of binnen uw organisatie meetingsoftware wilt leren inzetten, voor ieder bieden wij een geschikte training aan. De trainingen zijn opgedeeld in kennisniveaus waardoor u kunt instromen op het voor u geschikte niveau. Breng meerwaarde in uw organisatie of biedt uw opdrachtgevers de meerwaarde van meetingsoftware, laat u trainen door de meest ervaren meeting software specialisten van Spilter.

Vragen?

 Wilt u meer informatie ontvangen over de inzet van Spilter voor uw Versnellingskamer of werkconferentie? Neem contact met ons op.

Versnellingskamer en Werkconferentie met Spilter

Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, het inzetten van de diensten van de Spilter Versnellingskamer zorgt ervoor dat u eenvoudig kennis en meningen van anderen kunt gebruiken om uw vraagstuk op te lossen. Het gehele proces van inventarisatie tot aan besluitvorming wordt voor u gefaciliteerd. Een Spilter Versnellingskamer is uitermate geschikt om in te zetten voor kleinere groepen van 5 tot 30 personen. De werkconferentie voor grote groepen tot meer dan 600.

Een Versnellingskamer of werkconferentie met Spilter wordt gekenmerkt door onze ultieme combinatie van software, hardware en ondersteuning; groepsprocessen worden hiermee versneld en zijn direct goed te documenteren.

Afhankelijk van het vraagstuk, het aantal deelnemers en het gewenste einddoel bepalen we gezamenlijk met u of de Versnellingskamer of de werkconferentie het meest geschikt is. Bij beide zijn de resultaten realtime zichtbaar en dat maakt plenair discussiëren over de resultaten eenvoudiger. De Versnellingskamer en de werkconferentie stimuleren deelnemers het beste uit zichzelf te halen en zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Gezamenlijk wordt een gedragen eindresultaat bereikt.

Alle input uit de Versnellingskamer en werkconferentie is met 1 druk op de knop uit te draaien in een overzichtelijke rapportage.

Zelf de meerwaarde van een Versnellingskamer of een werkconferentie ervaren? Neem contact met ons op.