Templates

Eigen template

Een template is een vast sjabloon in Spilter meetingsoftware. De basis voor elk template en nieuw product is Spilter, een GDSS (Group Decision Support System) dat in de afgelopen tien jaar is getransformeerd tot een compleet platform. Met de uitgebreide mogelijkheden van ons Spilter platform is een scala aan vraagtypen en analyses mogelijk, waardoor bijna elk proces gedigitaliseerd kan worden. De kosten worden enorm beperkt en u kunt tijdens elke bijeenkomst direct aan de slag.

Decisions by Design Digital

Decisions by Design is een effectieve methode voor het realiseren van besluitvorming. De methode is gedigitaliseerd met Spilter. Ontwerp in 4 stappen besluiten die gegarandeerd breed gedragen worden. Decisions by Design is een methode die in samenwerking met Spilter is gedigitaliseerd. De ideale combinatie van een bewezen methodiek met alle voordelen van meetingsoftware.

Trainingen

Volg onze trainingen en leer zelfstandig de Spilter software inzetten. Of u nu een gecertificeerd facilitator bent of binnen uw organisatie meetingsoftware wilt leren inzetten, voor ieder bieden wij een geschikte training aan. De trainingen zijn opgedeeld in kennisniveaus waardoor u kunt instromen op het voor u geschikte niveau. Breng meerwaarde in uw organisatie of biedt uw opdrachtgevers de meerwaarde van meetingsoftware, laat u trainen door de meest ervaren meeting software specialisten van Spilter.

Vragen?

 Wilt u meer informatie ontvangen over de ontwikkeling van uw eigen template of één van de beschikbare templates? Neem contact met ons op.