Bel ons: +31 (0)36 7508275 - Mail: info@spilter.nl

Templates in Spilter

Maakt u regelmatig gebruik van een specifieke methode in uw werkzaamheden?
Templates zijn uitermate geschikt voor terugkerende bijeenkomsten waarbij u steeds dezelfde opzet hanteert. Benut de tijd van uw team of stakeholders optimaal en ontwerp samen met ons zo’n template voor uw proces. Met innovatieve, gebruiksvriendelijke meetingsoftware zorgt u voor versnelling in het proces, stijgt de kwaliteit van het resultaat en hanteert u eenvoudig de structuur.
Het huidige Spilter platform (GDSS) is inmiddels zo verfijnd en doorontwikkeld dat 90% van alle methodieken voor groepsprocessen laagdrempelig te digitaliseren is. Dit biedt de mogelijkheid tot de inzet van meetingsoftware in praktisch elke bijeenkomst. Gezamenlijk vertalen we uw proces naar de software zodat ook u kunt profiteren van de voordelen die meetingsoftware biedt.


Voordelen van meetingsoftware


Betrek alle deelnemers
Laat alle deelnemers (anoniem) meedenken. Gebruik de kennis, ideeën en meningen van iedereen.


Houd de focus
Handhaaf de structuur, onafhankelijk van het aantal deelnemers. Focus op de inhoud.


Voer de juiste discussie
De uitkomst is direct zichtbaar. Hierdoor blijft de discussie relevant en gericht op de inhoud.


Print direct rapportage
Alle input is digitaal vastgelegd. Er is direct een rapportage van de sessie beschikbaar.


Waarom een template?

Een template is een vast sjabloon in Spilter meetingsoftware. De basis voor elk template en nieuw product is Spilter, een GDSS (Group Decision Support System) dat in de afgelopen tien jaar is getransformeerd tot een compleet platform. Met de uitgebreide mogelijkheden van ons Spilter platform is een scala aan vraagtypen en analyses mogelijk, waardoor bijna elk proces gedigitaliseerd kan worden. De kosten worden enorm beperkt en u kunt tijdens elke bijeenkomst direct aan de slag.

Samen bespreken we uw proces om tot het juiste template te komen. Met 10 jaar ervaring in meetingsoftware en groepsprocessen komen we gezamenlijk gegarandeerd tot een efficiënt template. Bekijk enkele voorbeelden van processen die inmiddels van alle voordelen van digitaliseren genieten. Het Decisions by Design model en de GPS brainstorm zijn processen vertaald naar een template, Factor-C Digitaal is een volwaardig nieuw product.

Heeft u interesse in het laten ontwikkelen van een template voor uw eigen proces? Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Naam*

E-mailadres*

Uw bericht

Een impressie van het platform

Spilter meetingsoftware
Brainstormen op de iPad

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Back to Top